Acry-Clean

Detergent-dezinfectant pentru toate suprafetele rezistente la apa. Se foloseste in special la dezinfectarea suprafetelor ce intra in contact cu pielea - aparatele de bronzat din solare, sezlongurile si aparatele din salile de fitness si de sport.

- spectru larg de eficienta impotriva bacterilor, microorganismelor grampozitive si negative.
- foarte concentrat
- economic in utilizare
- protejeaza materialul
- pentru o dezinfectare rapida se poate folosi si concentrat: expertizarea eficientei dupa 30 sec. este necesara la germeni patogeni tipici pentru piele.


Bacy-Sept

Bacy-Sept este folosit pentru curatarea si dezinfectarea tuturor suprafetelor rezistente la apa in domeniul bucatarilor mari, industriei alimentare, prelucrarii de carne, gastronomiei si azilelor de batrâni.

- pentru curatare dezinfectanta
- si la suprafete incarcate cu grasime sau albumina


Chlory-Sept

Dezinfectant economic pe baza de clor. Curata si dezinfecteaza suprafetele. Se aplica preponderent in industria alimentara, unde consumurile de dezinfectant sunt foarte mari.

- compozitie ridicata de clor puternic dezinfectant
- potrivit doar pentru suprafete cu continut de alcalit
- puternic la degresare


Bacy-San

Detergent-spray cu functie de dizolvare de mirosuri nedorite si efect antibacterian impotriva microorganismelor, bacterilor si virusilor. Economic in utilizare. Poate fi folosit si pe suprafetele sensibile. Neutralizeaza si odorizeaza zonele sensibile precum cosurile de gunoi, scurgeri canalizare si toalete.

- pentru bucatarile mari - cosurile de gunoi
- in azile
- in gastronomie - toalete des frecventate
- pentru canalizari
Copyright 2006-2010 © Eilfix