Schmierseife

Detergent economic pentru pardoseli, cu aplicare manuala - cu mopul. Schmierseife este un detergent pe baza de sapun conceput pentru curatarea tuturor pardoselilor rezistente la apa, precum cele de gresie, piatra, pardoseli epoxidice si laminate. Dupa aplicare lasa un film subtire ce va proteja suprafata.

- detergent economic
- dilutie 1:100
- nu necesita clatire


PV-105

Detergent pentru spalarea manuala a pardoselilor pe baza de sapun. PV-105 are un efect de ingrijire si confera pardoselei o noua stralucire. PV-105 poate fi folosit si pentru a polisa cu masina pe un singur disc pentru o stralucire mai puternica.

- protectie pentru pardoseli
- pe baza de sapun
- cu aditivi de ingrijire
- solutie de curatare si intretinere economica


Seifenreiniger

Detergent cu spumare redusa pentru utilizare in masinile automate. Elimina atât murdaria grasa, uleioasa cât si dungile de depuneri de pe pardoseli din PVC, piatra, linoleum si laminat. Stralucire fara dungi chiar si pe pardoselile sensibile. Poate fi polisat. Contine alcool.

- detergent pentru curatarea automata a pardoselilor
- nu produce spuma
- economic in utilizare
- lasa in urma un film protector ce poate fi spalat cu apa.


PRO-320

Detergent ultraconcentrat pentru pardoseli, cu alcool si sapun. Spumarea redusa a detergentului permite ulitizare in masinile automate de spalat pardoseli. Inlatura urmele de cauciuc, grasimile si lasa suprafata lucioasa si curata

- dilutie mare
- grad redus de spumare
- uscare rapida datorita alcoolului din compozitie
- nu necesita clatire


Glanz

Detergent pardoseli pentru curatenia de intretinere rapida si igienica a tuturor pardoselilor rezistente la apa. Indeparteazaurmele de grasime, ulei si alte murdarii de pe suprafete precum plastic si PVC. Are efect antiderapant! Nu lasa straturi, deoarece are in compozitie doar polimeri solubiliin apa. Lasa un film protector antiderapant ce poate fi polisatcu monodiscul. Datorita spumarii reduse, detergentul poatefi folosit si in masinile automate.

- nu lasa straturi
- spumare redusa
- poate fi polisat dupa aplicare
- lasa un film protector antiderapant


PRO-480

Detergent special pentru spalarea pardoselilor din parchet laminat si natur. Curata si protejeaza pardoselile din laminat intr-o singura actionare. Filmul protector lasat in urma protejeaza de murdarire si are efect antiderapant. PRO-480 nu formeaza straturi. Detergentul este potrivit pentru utilizarea in masini automate.

- se usuca repede
- nu produce spuma
- lasa un miros placut
- ideal pentru intretinere


Eilfix Stark

Detergent pentru curatenia de baza. Indeparteaza murdariile grase, uleioase si straturile vechi de luciu de pe pardoselile din PVC, piatra, ceramica si laminat. Este foarte eficient la indepartarea murdariilor grele, inclusiv in ateliere, pe gresie foarte murdara, etc. Nu produce spuma si este potrivit pentru utilizarea in masini automate.

- elimina urme vechi de luciu si ceara
- indeparteaza murdaria de ulei si din ateliere
- nu produce spuma


PRO-650

PRO-650 dizolva rapid si fara probleme straturi de ceara si polimeri de pe pardoseli vechi cu continut de alcalit. Chiar si la utilizarea manuala murdaria si resturile de filme sunt eliminate in intregime fara miros neplacut. PRO-650 poate fi folosit pe toate pardoselile alcaline si cu continut de apa. Nu este potrivit pentru linoleum si cauciuc.

- dizolva straturile de ceara si polimere
- fara miros
- foarte economic in utilizare


PRO-720

Detergent automat/manual pentru curatarea pardoselilor din linoleum. Fara miros. Pentru utilizarea manuala si automata.

- pentru pardoseli din linoleum si cauciuc
- usor alcalin


PRO-820

Detergent concentrat pentru curatarea eficienta a pardoselilor glazurate precum cele de gresie, alcalin, care poate fi folosit pe toate suprafetele cu continut de alcalit. Se poate utiliza si in masini de curatare cu presiune inalta.

- concentrat economic
- curata si protejeaza
Copyright 2006-2010 © Eilfix