FS 155

Detergent acid, pentru curatarea murdariilor grele din baie - cazi, WCuri si obiecte sanitare. Curata perfect gresia si faianta sanitara,armaturi, obiecte emailate, pisoare, etc. Ultra eficient la indepartarea depunerilor de calcar, pete urinare si rugina.

- efect foarte puternic
- potrivit pentru indepartarea urmelor de rugina
- necesita clatire dupa aplicare


Sanitarreiniger Verde

Detergent de toaleta sub forma de gel. Dizolva depunerile de calcar si de urina si indeparteaza fara probleme calcarul din chiuvete, cazi de baie si de dus, redând stralucirea. Cu miros de durata de prospetime. Baza: acid sulfonic/acid fosfatic.

- ultraconcentrat cu > 25% WAS
- recomandat pentru toate obiectele din baie si toaleta
- sub forma de gel - adera la suprafetele verticale


Sanitarreiniger Rosu

La fel ca si Sanitarreiniger Verde, doar cu o concentratie mai scazuta de acid. Alternativa mai economica. Baza: acid sulfonic/acid fosfatic.

- recomandat pentru toate obiectele din baie si toaleta
- sub forma de gel - adera la suprafetele verticale
- miros proaspat


BC1

Detergent dezinfectant concentrat pentru baie si toaleta cu o aroma proaspata. Pentru a fi utilizat in pulverizatoare, dupa diluare. Pentru toate obiectele sanitare si suprafetele din baie. Dizolva calcarul si petele lasate de apa. Componenta antimicrobiana previne mirosurile neplacute, petele si bacterile.

- actioneaza impotriva germenilor - miros proaspat
- recomandat pentru toate obiectele din baie si toaleta
- diluat


Essigreiniger

Detergent sanitar pe baza de otet - poate fi folosit pe toate suprafetele sanitare, in bucatarie, precum si pe cele rezistente la apa si la acid. Dizolva petele de calcar si de sapun si cele de apa, redând stralucire noua. Substantele active sunt biodegradabile. Nu este recomandat pentru suprafete sensibile la acid ca de exemplu zinc, marmura sau diferite roci.

- detergent universal modern cu miros proaspat
- dizolva resturile de calcar si de sapun
- biodegradabil


Fliesen + Sanitarreiniger

Detergent sanitar potrivit pentru toate suprafetele din baie - precum gresia, faianta, sticla, armaturi, acryl, ceramica, etc. Efectul moale nu dauneaza si protejeaza suprafetele. Economic in utilizare, lasain urma un miros proaspat si placut. Efectul microbiocid stopeazadezvoltarea bacteriilor, fapt care opreste mirosurile neplacute.Indeparteaza petele de apa, sapun si depunerile usoare de calcar.

- raportul ideal intre eficienta/aroma
- potrivit pentru gresie si faianta
- efect microbiocid de stopare a dezvoltarii bacteriilor


DuftSpray

Detergent sanitar general pentru gresie, faianta, obiecte sanitare si armaturi. Curata, dezinfecteaza, impiedica depunerea de calcar si de piatra urinara, odorizeaza proaspat si de lunga durata.

- economic
- curatare intensiva
- disponibil in diverse arome
Copyright 2006-2010 © Eilfix