Spülan

Detergent de vase universal, cu miros proaspat de lamaie, pentru portelan, sticla, materiale sintetice si metale. Reteta profesionala dispune de o puternica actiune impotriva grasimilor. Datorita extraselor din plante Spülan protejeaza pielea mainilor

- potrivit pentru orice tip de vesele
- stralucire fara uscare
- potrivit pentru curatarea si degresarea tuturor suprafetelor rezistente la apa
- putere mare de dizolvare a grasimii
- cu o formula speciala pentru protectia optima a pielii sensibile


Spülan Plus

Detergent de vase manual foarte concentrat. Cu un continut ridicat de substante active pe baza de apa si o putere mare de spumare. Pentru depuneri de grasime greu de indepartat.

- economic in utilizare
- puterea mare de dizolvare a grasimilor
- potrivit pentru orice tip de vesela


Spülan Pulver

Detergent automat pentru spalarea vaselor, sub forma de praf. Potrivit pentru toate masinile de spalat vase automate. Curata de pe toate suprafetele care pot fi utilizate in masina: resturi de mancare intarite, grasimi, pete de ceai si cafea.

- putere ridicata de curatare a celor mai dificile si intarite resturi
- dezinfectant
- pentru toate tipurile de apaSpülan GSM

Detergent lichid pentru masinile automate de spalat vase. Curata intensiv si eficient chiar si resturile intarite de mancare, datorita continutului sporit de substante active. Actiune dezinfectanta. Puternic impotriva germenilor.

- potrivit pentru toate tipurile de masini automate de spalat vase
- economic in dozare
- dezinfectant
- puternic impotriva germenilor
- impiedica depunerile


Spülan KS

Aditiv concentrat pentru clatire a vaselor in masinile automate de spalat vase. Confera stralucire la uscare si poate fi utilizat in toate tipurile de masini de spalat vase. Inca de la o concentratie foarte mica (0.5 -0.9 g/l) Spülan KS ofera rezultate perfecte de clatire.

- foarte concentrat
- economic
- stralucire perfecta si la vesela diferita


Glasserrein

Detergent special pentru pahare, halbe si sticlarie alimentara. Curata rapid si eficient chiar si in apa rece - temperatura recomandata pentru spalarea paharelor. Reduce efectul de spumare al berii, indeparteaza urmele de ruj si nicotina. Accelereaza uscarea rapida a paharelor fara stergere.

- concentrat
- economic in utilizare 2ml la 10 litri de apa
- uscare rapida
Copyright 2006-2010 © Eilfix